Turf Gbg Open 2024

6 maj, 2024 Av av Per Lundkvist

I juli är det återigen dags för Turf Göteborgs öppna event.
Datum: Lördagen den 6:e juli kl. 10.45-12.15 (fotevent) samt 13:00 – 14:30 (hjulevent). 
Plats:  I år kommer eventet att äga rum i Tuve. 
Vi kommer att ha samling/fika/prisutdelning i närheten av vid zonen Tuvevallen. En halvtimme innan startskottet kommer vi att ha en genomgång om hur eventet går till.
Hur? Vi kommer att tävla i två heat under 90 minuter, först ett fotheat där inga fordon är tillåtna och därefter ett hjulheat, där inga motoriserade fordon är tillåtna. Här kan ni läsa om hur eventet fungerar i detalj och vilka regler som finns.
Även i år är kör vi två heat, samt Dagens Dubbel! Poängen i fot- respektive cykelheatet räknas samman till en totalpoäng. Det är okej att medverka i cykelheatet till fots om man vill vara med i Dagens Dubbel.
Dispens för elcykel eller liknande kan ges av medicinska skäl.
Man ska befinna sig i eventzonen när den tas. Armhålning är inte tillåtet under våra event och leder till diskvalificering.
Medalj och priser: Alla som deltar i nåt av heaten i Turf Göteborgs öppna event kommer att tilldelas en Eventormedalj i appen när eventet är avslutat. OBServera att även om du är med i båda heaten, kommer du bara få en medalj. Eventuell extra medalj kommer att tas bort i efterhand.
Pris till ettan, tvåan och trean i respektive heat, samt i dagens dubbel. Det blir också pris till den som är närmast medelpoängen i varje heat och dagens dubbel.
Turfmiddag: Vi kommer att träffas på kvällen inne i Göteborg för mat, dryck och umgänge om det finns intresse. I anmälningsformuläret kommer ni att få kryssa i om ni vill delta på turfmiddagen. Plats för middag är ännu ej fastställd. Sista anmälningsdag för middagen är söndag 30/6.
Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i närheten vid samlingsplatsen för eventområdet.
Kollektivt: Det är enkelt att ta sig till eventområdet med spårvagn eller buss.
Ombyte och toaletter: Tuvevallens motionscentrum ligger vid startplatsen. Där finns tillgång till toaletter samt dusch (kostnad 50 kr). Observera att sista insläpp till duschen är 15:00.
Anmälan: Anmälan är frivillig men uppskattat av tävlingsledningen så vi vet ett ungefär hur många som kommer att delta och även i vilken klass ni kommer delta i.
Länk till anmälan: https://forms.gle/ETqTwQsNi8jCfEEt7

Varmt välkomna till att delta i Turf Göteborgs open 2024