Välkommen till KM 2023

10 juli, 2023 Av av Per Lundkvist

Turf Göteborg välkomnar alla sina medlemmar till årets upplaga av KM lördagen den 23 september. Eventet kommer att hållas i Slottskogen/Kungsladugård. Vi samlas vid Slottsskogsvallens entrépark nära zonen Margret.

Eventen pågår 13.00-14.30 med frivillig samling ca 30-45 min dessförinnan då vi informerar om hur eventet går till samt övriga frågor. Prisutdelning sker efter eventet då även föreningen bjuder på fika.

Det är två klasser i KM, en fot och en cykel. Inga motorfordon eller elcyklar är tillåtna. Fotklassen håller till i Slottskogen och cykelklassen i Kungsladugård och Högsbo. Så kallad armhålning är inte tillåtet och kommer att medföra diskning.

Anmälan är obligatorisk så vi vet hur många zoner vi ska lägga samt hur mycket fika som vi ska ta med.

Anmälningsformuläret till klubbmästerskapet finner ni här: https://forms.gle/LNGdizedkzuhD37E6

Om det finns intresse kommer det bli en gemensam middag på kvällen.

Varmt välkomna!