Turf Gbg Open 2023

12 april, 2023 Av av Per Lundkvist

I juli är det dags för den tionde upplagan av Turf Göteborgs öppna event.
Datum: Lördagen den 1:a juli kl. 11.00-12.30 (fotevent) samt 13:30 – 15:00 (hjulevent). 
Plats:  I år kommer eventet att äga rum i Bagaregården och Strömmensberg. 
Vi kommer att ha samling/fika/prisutdelning i närheten av vid zonen HedgeZone. En halvtimme innan startskottet kommer vi att ha en genomgång om hur eventet går till.
Hur? Vi kommer att tävla i två heat under 90 minuter, först ett fotheat där inga fordon är tillåtna och därefter ett hjulheat, där inga motoriserade fordon är tillåtna. Här kan ni läsa om hur eventet fungerar i detalj och vilka regler som finns. Nytt för i år är dels att det är två heat, samt att vi infört Dagens Dubbel! Poängen i fot- respektive cykelheatet räknas samman till en totalpoäng.
Dispens för elcykel eller liknande kan ges av medicinska skäl.
Medalj och priser: Alla som deltar i nåt av heaten i Turf Göteborgs öppna event kommer att tilldelas en Eventormedalj i appen när eventet är avslutat. OBServera att även om du är med i båda heaten, kommer du bara få en medalj. Eventuell extra medalj kommer att tas bort i efterhand.
Pris till ettan, tvåan och trean i respektive heat, samt i dagens dubbel. Det blir också pris till den som är närmast medelpoängen i varje heat och dagens dubbel.
Turfmiddag: Vi kommer att träffas på kvällen inne i Göteborg för mat, dryck och umgänge om det finns intresse. I anmälningsformuläret kommer ni att få kryssa i om ni vill delta på turfmiddagen. Plats för middag är ännu ej fastställd.
Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i närheten vid samlingsplatsen för eventområdet.
Kollektivt: Det är enkelt att ta sig till eventområdet med spårvagn eller buss.

Anmälan: Anmälan är frivillig men uppskattat av tävlingsledningen så vi vet ett ungefär hur många som kommer att delta och även i vilken klass ni kommer delta i.
Länk till anmälan: https://forms.gle/tJs2pszjX71Yr7uz9

Varmt välkomna till att delta i Turf Göteborgs open 2023