GBG Open 2021

28 mars, 2021 Av av Per Lundkvist

Välkomna till GBG Open 2021 som i år kommer att hållas
3 juli kl. 13:00 – 15:00.

Tävlingsområdet är i Angered. Sekretariat och prisutdelning är vid Blå Stället/Angered Arena. Zoner i närheten är AngeredZone och Angepark.

Det är två tävlingsklasser Foot och Bike (ej motoriserade fordon får användas). Tävlingsledningen kan ge tillstånd för permobiler och andra motoriserade hjälpmedel.

För att underlätta zonläggning och veta vilken klass ni vill ställa upp i så får ni gärna anmäla er här: Anmälan GBG Open 2021. Ni som vill tävla i fotklassen ska anmäla detta innan tävlingen startar, antingen via anmälningsformuläret eller på plats från ca. kl. 12:00.

Det är lätt att ta sig till Angered C med spårvagn/buss, vid ICA Maxi finns det 3h gratisparkering. Parksterappen fungerar samt det finns flertal automater där man får en gratisbiljett. Finns även en pendelparkering vid Lidl.

Självklart håller vi oss till rekommendationerna och håller behörigt avstånd.

Det är ingen gemensam samling, men vi kommer att finnas tillgängliga för frågor innan eventet, nära zonen Angepark. Ni som vet hur event fungerar, rekommenderar vi att ni startar någonstans inom eventområdet.
Efter avslutat event samlas vi för prisutdelning, också vi zonen Angepark.

Eventområdet är inom det röda området. 180 zoner kommer att tändas upp kl. 13.

Kan vara en bild av karta