Turf Gbg Open 2019

14 april, 2019 Av av Jimmy Ekstrand

I juni är det äntligen dags för den sjätte upplagan av Turf Göteborgs öppna event.
Datum: lördagen den 8e Juni kl. 13.00-15.00. 
Plats:  I år kommer eventet att äga rum i kranskommunen Mölndal. 
Vi kommer att ha samling/fika/prisutdelning vid zonen Pedagogen.  Det kommer att finnas tillgång till toaletter och omklädningsrum i anslutning till samlingsplatsen. En halvtimme innan startskottet kommer vi att ha en genomgång om hur eventet går till och det kommer finnas möjlighet att köpa fika från ca 11.30.
Hur? Vi kommer att tävla i ett heat under 120 minuter med både cyklister och gå/springturfare men varje klass tävlar var för sig. Här kan ni läsa om hur eventet fungerar i detalj och vilka regler som finns.
OBS! Om ni kommer att tävla i gå/springklassen är det viktigt från och med i år att ni anmäler det på plats eller i anmälningsformuläret då ni annars kommer att räknas in i cykelklassen.
Medalj och priser: Alla som deltar i Turf Göteborgs öppna event kommer att tilldelas en Eventormedalj i appen när eventet är avslutat.
Vi har också fina priser i både cykel och springklassen.
Turfmiddag: Vi kommer att träffas på kvällen inne i Göteborg för mat, dryck och umgänge. I anmälningsformuläret kommer ni att få kryssa i om ni vill delta på turfmiddagen. Plats för middag är ännu ej fastställd.
Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i närheten vid samlingsplatsen för eventområdet.

Anmälan: Anmälan är frivillig men uppskattat av tävlingsledningen så vi vet ett ungefär hur många som kommer att delta och även i vilken klass ni kommer delta i. Länk till anmälan: https://forms.gle/5C895mFRQyVbc1fK9

Varmt välkomna till att delta i Turf Göteborgs open 2019


Sidan uppdateras kontinuerligt.