Turf Gbg Open 2022

8 mars, 2022 Av av Per Lundkvist

I juli är det äntligen dags för den nionde upplagan av Turf Göteborgs öppna event.
Datum: Lördagen den 2:a juli kl. 13.00-15.00. 
Plats:  I år kommer eventet att äga rum i Kviberg/Utby/Gamlestaden och Kortedala. 
Vi kommer att ha samling/fika/prisutdelning i närheten av vid zonerna Skyttegården och Multisport. Det kommer att finnas tillgång till toaletter i anslutning till samlingsplatsen. En halvtimme innan startskottet kommer vi att ha en genomgång om hur eventet går till.
Hur? Vi kommer att tävla i ett heat under 120 minuter med både cyklister och gåturfare men varje klass tävlar var för sig. Här kan ni läsa om hur eventet fungerar i detalj och vilka regler som finns.
OBS! Om ni kommer att tävla i fotklassen är det viktigt att ni anmäler det på plats eller i anmälningsformuläret då ni annars kommer att räknas in i cykelklassen.
Medalj och priser: Alla som deltar i Turf Göteborgs öppna event kommer att tilldelas en Eventormedalj i appen när eventet är avslutat.
Vi har också fina priser i både cykel- och fotklassen.
Turfmiddag: Vi kommer eventuellt att träffas på kvällen inne i Göteborg för mat, dryck och umgänge. I anmälningsformuläret kommer ni att få kryssa i om ni vill delta på turfmiddagen. Plats för middag är ännu ej fastställd.
Parkering: Parkeringsmöjligheter finns i närheten vid samlingsplatsen för eventområdet.
Kollektivt: Det är enkelt att ta sig till eventområdet med spårvagn eller buss.

Anmälan: Anmälan är frivillig men uppskattat av tävlingsledningen så vi vet ett ungefär hur många som kommer att delta och även i vilken klass ni kommer delta i. Länk till anmälan: https://forms.gle/ANjoNhgUb4toVg8y7

Varmt välkomna till att delta i Turf Göteborgs open 2022