Regionkamp 2019

19 september, 2019 Av av Per Lundkvist

Regionkamp Skåne – Västra Götaland

Under oktoberomgången – 6:e oktober till 4:e november – tävlar Skåne mot Västra Götaland i en regionkamp. Vi vill att alla som turfar i regionen i oktober anmäler sig. Det kostar inget och varje take, poäng och unik zon du tar kan vara den som hjälper din region till vinst!

Anmäl dig Västra Götalands lag här: https://forms.gle/twSMuA5bXSUr3Gnj7

Tävlingsform

Oktoberomgången är 4 veckor lång, efter varje vecka beräknas

a) Lagets genomsnittliga antal poäng under veckan.
b) Lagets genomsnittliga antal take under veckan
c) Genomsnittligt antal unika zoner som laget tagit under veckan*

Beräkningen görs på de 80% i laget som har högst poäng, högst antal takes och högst antal unika varje vecka. Det betyder att om man har en dålig vecka, blir sjuk eller inte har tid så kommer man inte dra ner lagets resultat. Och därför kan alla delta! Har man inte kapacitet eller tid att tokköra i fyra veckor kan man köra hårt en vecka och slappa resten, man hjälper ändå sitt lag.

Det lag som varje vecka vinner en gren får 100 poäng, det andra laget får 50 poäng. Vid oavgjort blir det 75 poäng var. Efter fjärde veckan delas också poäng ut på totalen i varje gren för hela omgången. Ett lag kan såldes maximalt få 1500 poäng, och som sämst 750.

Om det skulle vara oavgjort efter fjärde veckan vinner det lag som rekryterat flest deltagare**

Enda kravet för deltagande är att man historiskt sett ska ha legat på sin regions topplista de senaste omgångarna. Det är däremot inte ett krav att man tillhör regionens topplista när omgången är slut. Man får ta zoner var som helst i hela världen.

Anmälan till laget måste ske senast 11:45 den 6:e oktober. Vid den tidpunkten fryses lagen. Man följer regionkampen 2019 på Turfportalen.

Lagledare Skåne: Stoffisimo och Tompa_65

Lagledare Västra Götaland: HappyF och MrJokerit.

*Total unika, inte omgångsunika. Denna gren gynnar nybörjare och turfare som inte har många unika i förväg.

** Skulle bägge lagen ha rekryterat lika många deltagare sker särskiljning genom en bävermatch: bägge lagen utser en champion från laget som mellan 15:00 och 16:00 den 4:e november skall försöka köra hem den snabbaste ekorren/bävern/vesslan/illern. Snabbaste runda ger seger åt laget.